Soustředění Nové Hutě mužů a jedné ženy

Na konci února v termínu 22. 2. až 25. 2. si parta našich mužů a jedné ženy udělali soustředění na Šumavě v Nových Hutích. Pro ubytování si zvolili Švehlíkovu chatu hned pod sjezdovkou. Ve čtvrtek přijeli první účastníci ve složení Oliver Ernst, Petr Urban a Franta Cais.
Páteční ráno kluci ihned vyplnili pohybem. Ještě před snídaní podávanou v osm hodin si pro chlapce Petr vymyslel krátký workout. Po snídani byl očekávaný olympijský hokejový zápas s Kanadou, během kterého Oliver dojel pro Jindru Víta do Strakonic. Po obědě v Hotelu Kodrea a řádném odpočinku se všichni čtyři vydali na výběh k penzionu Pláně. Taky dali pár rovinek a běželo se na drobnou posilku. Během podávání večeře dorazili poslední účastníci, a to Vojta Kubelka a Káťa Žohová. Každý večer se hrály společenské hry a popíjelo po drobnu zlatavého moku.
Po sobotní snídani se Vojta s Káťou vydali na tůru na běžkách a zbylí chlapci si za chatou udělali silové cvičení (běh, žabáky, opičky, trakaře atd.). Odpoledne bylo věnováno posilování v prostorách chaty. Jindra si na odpoledne vyjel na běžky, ale Vojta s Káťou se velmi rádi připojili. Neoficiální hymnou tohoto soustředění se stala písnička „Bring Sally Up“, na kterou se často cvičilo.
V neděli byl v plánu jen výběh k rašelinovému jezírku u Borové Lady. Bylo to cca 12 km. Po návratu a drobném obědě se všichni účastníci rozjeli ke svým domovům.

Zapsal Oliver Ernst

One comment

  1. Text a fotky na článek z našeho soustředění ať taky okolí ví, že
    nemáme jenom děti v oddíle – zaslal Oliver.

Comments are closed.